Sunday, December 26, 2010

...Pemergianmu Sukar Dicari Ganti..Sayang Abg, Fazrul Amin...


...nie abg ku,..tp bkn abg kandung, abg angkat jew..nama dia Fazrul Amin ...
terrlalu bnyk citer ttg drinya .. .... di sini aku mahu cter serba sdkit ttg abg aku nim ..
yg pertama nya ,, dia seorang yg romantik ... dlm romantik dia 2 kan ... ad la stu sudut perasaan yg amat kreatif ... aku pon x tau ,, kreatif yg mcm anew 2 .. hahahx
tp yg penting ,, aku syg dia ....(sbg abg ) jgn pikir yg plik2 tau .. ahahahahahaha ..



BANYAK KENANGAN AKU DAN DIA YG XLEY AKU LUPAKAN


...nie laa gmbr yg menunjukkan hubungan kami rpat cam adk beradik...dia seorg yg baik hati, xramai org yg cam dia dlm dunia nie...dia bnyk menolong kawan2 yg dlm kesusahan, dia langsung xhiraukan dan berkira dngn kawan2...dia snggup wat ape saje asalkan dpt tolong kawan2 nya...aku amat respect dia..cita2 dia ingin jdi photographer...dia ugak laa yg creator Besut Photography Club (BPC)
hahahahax ..aku rasakn mcm kitowg x kan berpisah .. tp apkn daya tkdir menentukn .....



SETIAP PERTEMUAN ,,, AD PERPISAHAN


sebenarnya perpisahan ini berlaku disebabkan *****************ad laaaaa
hahahahaha..
hanya besfriend dia jew yg tau ttg ini ..
erm ... aku juga turut brsedih atas pemergiannya .. dia akan berhijrah kew tempat bru ... tp x tau la kat anew ,, maybe jauh dri besut ... aku rasew kat dalam semak jew ..
hahahahahahahaha.. guaw jew ... yg penting aku x kan melupakan segala kenangan aku bersama sidia yg tersayang ,,, (abg tau )  .. jgn pikir yg x logik ..

PESANAN UNTUK ABG (FAZRUL AMIN)

abg, bile smpai tempat baru 6ti jngan laa lupakan adk dan kawan kat besut..abg jage diri elok2 eh kt ci2, jngn nakal2, pilih kawan2 yg baik jew kat sana 6ti...jngn pilih yg jahat2,,,adk syg sngt2 kt abg..jngn sedih2 yew abg kt sana, kalu abg ade problem call or msj je kt adk...satu agy, kalu jumpa cikaro yg lawa2 kt sana, ejas laa utk adk sorang...hahahaha, gurau je...jngn mrah Puteri..
ADIK AKAN SENTIASA RINDU KAN ABG...<3

Friday, December 24, 2010

Firstly Make Blog

...Assalamulaikum, nama saya Farizul Azil bin Rosdi pnggl ejo je...Umur 16 dan sekolah kat S.M.K Tengku Mahmud 2 a.k.a TEMA2..Sya ada 5 orang adik-beradik, 4 lelaki 1 perempuan dan saya yang bongsu tapi tak manja eh..Saya baru je nk blajar main blog nie, nie pon ade org yang tlong bwatkan kat saya..Saya nak ucapkan tima kasih kat Puteri Eymira Adeqz sbb dah tlong wat blog nie utk ejo..saya kenal Puteri xsmpai pon sebulan melalui facebook, saya yg add dia..pah2 dia tertengok video yg saya buat tentang kisah saya dengan mia, ex-girlfriend saya..dia banyak bgi saya semangat spaya saya tak bersedih, dia selalu wt saya happy tiap2 hari..asal je saya sedih tentu dia akan hiburkan saya dan wat saya happy...Thankzz Puteri, saya hargai sngt2 ape yg awk lakukan untuk saya dan saya sayang awak, Puteri Eymira Adeqz....