Friday, April 15, 2011

~~+My HaPpy FaMiLy+~~

                             This is my beloved parents...                                                        
     Dan nie pula keluarga saya...lelaki dari kiri itu ialah abg sulong saya nama dia Mohd Firdaus, yg sbelah kanan pula ialah abg ngah saya nama dia Mohd Farhan..yg ditepi abg sulong tu ialah abg chik saya nama dia Farzen Afian...dan perempuan yang ditengah2 tu ialah kakak saya nama dia Fatin Hanim...Nama ayah saya ialah Rosdi bin Abdullah dan nama mak saya pula ialah Noraini...


                                                           ABANG SULONG
   abg sya nie umur dia 28 tahun...skrang nie berkerja kt kemanan, kije ape xtaw...hehehe...dia amek kos Mec Eng. Automotif kat GSO -HS Nurnberg dlue...lahir pada 9 May 1983...



ABANG NGAH

Nie plak abg yg kedua sya...umur dia 27 tahun, berkerja di IManCo company kt Jitra, Kedah..lahir pada 4 September 1984...status dia da berkahwin dengan Anis Aifa laa...hehehe


KAKAK

Nie pula my sister..krang nie bekerja sbagai guru kaunseling kt sarawak...


ABANG CHIK


Nie plak abg aku yg ketiga...umur dia 2 tahun tua dari aku..lahir pada 13 July 1992...


INI SAYA LAA


Nie laa saya kalu nak kenal..Nama saya Farizul Azil, nama saya je xde Mohd...saya lahir pada pada 10 August 1994..saya skrang nie form 5 dan bersekolah.kt S.M.K Tengku Mahmud 2..saya nie tak hensem, saya tak bijak, saya tak hot, saya tak cool, saya tak smart tapi SAYA LIMITED EDITION...hehehe..(Sowi Puteri sbb amek ayat puteri)....



Haa, nie plak baby2 yang saya syg yang saya jage...yang pakai baju merah tu namanya Akil, yang perempuan tu namanya Alya n yang sorang tu namanya Arif...semuanya bermula dari huruf A...nga dowg laa saya selalu bermain2 n manjer2 nga dowg...tp skrang nie da xley main agy nga dowg sbb Arif n Alya dah xdtg lagi umah saya sbb dowg da msuk tadika...tinggal Akil je lagi untuk saya bermain....

TIBA-TIBA


yeeaaa, ade owg antar baby gemux nie na suh mak saya jage...huhu...best dapat main nga bby nie, selalu senyum....best ugak dpt cubit2 pipi dia yg temban tu....hehehe

Setakat nie jela yang mampu saya citer kan tentang Keluarga saya...bye, Love u all....<3